Rockcreter optimix 1.5

Løsninger for fuging, belegg og puss

Rockrete Optimix 1.5 er en liten kompakt fugepumpe

 

Eibenstock Floormix 2300

Støvefri blandestasjon for flytsparkel. Maskinen har 4 hastigheter, spesialvisp for å ungå klumper, enkel tippemekanisme, 4 hjul som går i alle retninger, og mulighet for tilkobling av støvsuger.

Rockcreter c70-a

Rockreter C70-A er en maskin som tilbyr fordelene med både puss og laveffekt sprøytebetong. Med direkte drift på pumpen og enestående blandetid. Denne maskinen er svært egnet for dissr bruksområdene.

Rockcreter multimix 50 betongblander

Den rimelige allround-mikseren for byggematerialer.                            Batchblanderen kan brukes til en lang rekke materialer som mørtel, lim, puss, fugematerialer, sparkel og mye mer. blanderen scorer med utmerkede blanderesultater, rask bunnutslipp, kompakt og robust design, og store transportvarsler for belastningen på byggeplassen.

Rockcreter antlia

Rockcreter Antlia er en maskin som kombinerer fordelene med våtblandingssprøyting med den lave kostnader til en tørrblandingsmaskin. Designet for å fylle tomrommet i middels til liten kapasitetsklasse, har den egenskaper som vanligvis bare finnes i store pumper. 

Rockcreter tsl pumpe

Rockcreter TSL er en liten kompakt maskin egnet for bruksområder som går fra selutjevnende avrettingsmasse til akrylgips. Denne kan brukes som en gipspumpe eller fugepumpe avhengig av dine behov. Lett tilgjengelig på de fleste byggeplasser. Veldig enkel å betjene og rengjøre.

Rockcreter tsl MINI

Rockcreter TSL Mini er en liten kompakt pumpe som kan brukes til enten en fugepumpe eller gipspumpe avhengig av dine behov.

50 UV-T

Airtec RT-200

Dette er en betongfres for klagjøring av heftbro før påstøp eller epoxy belegg. Maskinen er enkelt å transpotrere og enkelt å manovere , maskinen er nyoverhalt og god som ny

50 UV-T

artika tvangsblander compact 100l

En meget lett og hendig tvangsblander, som man lett kan få igjennom dører og opp og ned trapper, den smarte konstruksjonen gjør at en mann lett kan hændtere den alene.

50 UV-T

Baron tvangsblander

Robust, effektiv tvangsblander med lang levetid

50 UV-T

Dustkontroll Dc 2800 a

DC 2800 A er meget populær som støvsuger, og som støvavsug. Den kan passe alle jobber, da den er relativt liten og let hændtering.          Passer meget godt som støvavsug til en liten slipemaskin.

50 UV-T

eibenstock 1300w ehr 20/2.6 s blandedrill m/visp

Sterk blandedrill fra Eibenstock på 1300w.

 

50 UV-T

nt blandedrill 1600w m/visp

NT blandedrill 1600W er en prisgunstig blandedrill for blanding av malig og mørtel.

 

50 UV-T

Ermator t30

Dette er en støvsuger som kan jobbe lenge uten å måtte tømmes, og den er sterk nok til å løfte betong støv.

50 UV-T

Ermator vb 15

Denne storpartikkel oppsamleren er perfekt for bruk i miljøer hov støvsugeren møter endel store partikler som man helst vil unngå p fylle støvsugeren med.

50 UV-T

Flytavretter

Bensindrevet flytavretter for gulvstøp

50 UV-T

Gulvvslipemaskiner husqvarna pg 280

PG 280 er en énskives gulvslipemaskin som raskt kan konverteres til kantsliping på begge sider. den sliper effektivt lim, maling, epoksy og sparkel.

50 UV-T

Gulvvslipemaskiner husqvarna pg 450

PG 450 er enallsidig og brkervennlig planetgulvslipemaskin. Perfekt til et bredt utvalg oppgaver. f.eks. fjerning avbelegg, betongsliping og betongpolering.

50 UV-T

injeksjonspumpe for 2 komponent masser 

Dette er en stempel Ballpumpe som er justert til klassik mikro- injeksjon. Byggingen av pumpen muliggjør enkel justering og vedlikehold.

50 UV-T

injeksjonspumpe 

Dette er en stempel Ballpumpe som er justert til klassik mikro- injeksjon. Byggingen av pumpen muliggjør enkel justering og vedlikehold.

50 UV-T

ivs 1 Injeksjonspumpe

Dette er en stempel Ballpumpe som er justert til klassik mikro- injeksjon. Byggingen av pumpen muliggjør enkel justering og vedlikehold. EPT flasken kan brukes som en reserve flaske.

50 UV-T

nedermann p55

Store hjul og lavt tyngde punkt gjør denne støvsugeren serdeles enkel å flytte. Høy kapasitet og med et ekstremt long life filter som er meget enkelt å bytte. gjør at du kan bruke denne maskinen som både støvavsyg for verktø og som støvsuger.

50 UV-T

luftdrevet traktesprøyte

luftdrevet traktesprøyte for puss og slammemasser 

50 UV-T

nordic 1.5 Blandepumpe

Nordic 1.5 er en lett og fleksibel blandepumpe, utviklet for små jobber med mindre slitasje på håndverket. Blanderpumpen er primært beregnet for gulvutjevning. 

50 UV-T

np230 betongpumpe

En pumpe for betong og pussmørtel. 

50 UV-T

trelawny tfp 200

TFP lav vibrasjons planslipper/fres.   På jobber hvor det i tillegg til opprensning er nødvendig å sjekke hvor godt betongen sitter og hvor man eventuelt ønsker å slå vekk områder med løs betong egner denne seg godt.

50 UV-T

schwamborn dsm 530 sl

Schwamborn ter-plate maskin DSM 430 SL/530 SL/500 S: Slipemaskin med tre skiver for blanke og profesjonelle resultaer på større omsåder.Fullt innkapslet direkte kjøring via girhjul, myk start på motoren, raskt verktøybytte og høyt slipetrykk sørger for økonomisk, sikkert og ergonomisk arbeid.

50 UV-T

trykkluftdrevt puss sprøyte

Trykkluftdrevt puss sprøyte

 

 

 

50 UV-T

Eibenstock hullbormaskin 1150w efb 152px

m/pumpe/y-fot

Eibenstock hullbormaskin, av høy kvalitet som borer i alt fra keramikk, granitt, marmor og gres/ porcellanto. Presis, stabil og enkel i bruk og vedlikehold sam transport. leveres med vannpumpe for vannkjøling, vannsamlings-system og transport håndtak. Vannsamler-systemet gir minimalt med vannsøl og tilpasser seg med hjelp av gummipakningen til forskjellige tykkelser av fliser.

50 UV-T

skan combiflex 450

Scan Combifløex 450(SC450) er i en ny generasjon av gulvslipemaskiner som kombinerer liten størrelse med store slipestyrke og høy produktivitet. Det er en allsidig slipemaskin som i tillegg er vden også effektivt til å fjerne forurensninger av betong, naturstein og terrazzo. I tilleg er den også sffektivt til å fjerne forurensninger og belleg som maling og tepperester. 

50 UV-T

eibenstock, ebs 125.4 o

Praktisk håndverktøy for små slipejobber som tåler hardt arbeid .

Maskinen er ny.