Spisskompetansen du drar nytte av

Med en historie som tar oss helt tilbake til 1988 er Ge-Con blitt din naturlige samarbeidspartner og rådgiver av alt innen betongrelaterte prosjekter.

Våre ansatte Kontakt oss

Høy fagkunnskap og bred kompetanse

Ge-Con AS ble etablert i 1988, av Terje Eggen og Trygve Granli. Terje Eggen overtok hele, etter ett år, og har siden den gang vært daglig leder. Bedriften bygde seg opp på 90-tallet med flere store jobber innenfor gulvavretting, betongrehabilitering og sprøytebetong.

I dag utgjør vi sammen med våre leverandører en betydelig kunnskapsbase for bygge- og anleggsbransjen innen fagfeltet. Vårt spesialområde og motto er:

 

Høy fagkunnskap og erfaring om materialegenskaper, virkemåte og utførelse innenfor betongteknologi siden 1988

Noe som har ført til at Ge-Con har kompetansen til å dekke alle områder fra rådgivning til valg av metode til utførelse, og opplæring av våre kunders egne fagfolk.

Ge-Con AS står også for salg og utleie av spesialutstyr og produkter innen sine arbeidsområder. Våre oppdrag spenner over alle typer bygge- og anleggsarbeider fra eneboliger og garasjer, til industribygg og offentlig bygg, tuneller og broer, for å nevne noe. Dette har gitt oss et bredt erfaringsgrunnlag som gjør oss til din komplette samarbeidspartner innen betongrelaterte prosjekter – store som små.  

Har du behov for produkter eller utstyr til et byggeprosjekt?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig fagprat eller kom innom våre lokaler på Lierstranda.

Kontakt oss